Wednesday 21 April 2021
Home      All news      Contact us      RSS      English
sport.ro - 2 month ago

Nu pot sa cred ca arbitrul nu a vazut penalty-ul ala! Ouzounidis nu-si explica decizia lui Istvan Kovacs! Ce a spus dupa Chindia 1-0 Craiova

Grecul Ouzounidis a pierdut primul joc de la venirea pe banca CS Universitatea Craiova.


Latest News
Hashtags:   

arbitrul

 | 

vazut

 | 

penalty

 | 

Ouzounidis

 | 

explica

 | 

decizia

 | 

Istvan

 | 

Kovacs

 | 

Chindia

 | 

Craiova

 | 

Sources